Algemene voorwaarden Bertollo’s  vakantiehuizen

Werkwijze

Bertollo’s vakantiehuizen (voorheen bekend als Puur & Authentiek) is een marketingwebsite die vakantiehuizen in particulier bezit promoot via de website www.bertollos.nl

Bertollo’s vakantiehuizen brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bertollo’s is geen reisbureau en geen bemiddelaar en verhuurt dus niet uit eigen naam. Wanneer er een reservering tot stand komt en hier transacties uit voortkomen, vallen die onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar/verhuurder van het betreffende vakantiehuis. Bertollo’s vakantiehuizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in de uitvoering van de overeenkomst. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Een reserveringsaanvraag is pas definitief zodra deze is bevestigd door de verhuurder/eigenaar en de aanbetaling van de klant ontvangen is op de rekening van de vakantiehuiseigenaar.

Bertollo’s vakantiehuizen die hun huis op onze website promoten hebben het recht aanvragen te weigeren. Het aanbod op onze website is vrijblijvend en kan waar nodig worden aangepast. Bertollo’s  vakantiehuizen neemt bij een reserveringsaanvraag contact op met de eigenaar. Hierna neem Bertollo’s zo snel mogelijk contact op met de mogelijke huurder en beantwoordt vragen van huurders. De eigenaar handelt in principe de reservering, de bevestiging daarvan en verdere (betalings- en annulerings) voorwaarden met de huurder af.

Aansprakelijkheid

Bertollo’s vakantiehuizen is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, veroorzaakt door of berokkend aan huurders van de aangeboden vakantieverblijven. Bertollo’s vakantiehuizen kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, veroorzaakt door of berokkend aan huurders en hun reisgenoten.

Bertollo’s vakantiehuizen adviseert de huurders dringend aan de hiervoor geëigende verzekeringen af te sluiten, evenals een reis- en annuleringsverzekering.