Bertollo’s houten dijkhuisje

Werk aan de Winkel

Hollands groen & italiaanse passie

Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het unieke natuurgebied Botshol, gelegen aan het riviertje de Winkel. Catering met de beste en lekkerste Italiaanse producten. Alles Italiaans in Hollands groen.

houtkachel & farinata

Je eigen houtkachel opstoken tijdens je meeting of een cappuchino in de zon op de steiger aan het riviertje drinken. Lunchen met een versgebakken farinata (pannenkoek van kikkererwtenmeel) of piadine (een dun platbrood) overladen met lekkere klassiek Italiaanse toppings.

Zo dicht bij de stad & zo landelijk

Vanuit het huisje kijkt je uit op weilanden, dijken en riet terwijl je in de verte de contouren van Amsterdam ziet liggen.

Alleen te bereiken via slingerende dijkweggetjes langs water en groen. Deze “route touristique” zo dicht bij de stad is op zich al de moeite waard.

Een zee aan ruimte & een oase van rust

Hier vind je de rust, ruimte en inspiratie die vaak zo bepalend zijn voor het succes van een bijeenkomst.

Teambuilding & Outdoor activiteiten

Ga als team out of the box met schapendrijven, een SUP clinic, roeien of suppen in Botshol, varen met een sloep over de kronkelende riviertjes. Of lekker uitwaaien over de landelijke dijkweggetjes.

Tijdelijke project- & kantoorlocatie

Ook te huur als tijdelijke project- en/of kantoorlocatie van 2 tot 6 personen voor  meerdaagse sessies, een week, een maand. Alle tijd om je klanten te ontvangen of je project met je team tot een succes te maken.

Vergaderen onder het genot van Italiaanse lekkernijen

Goed en lekker Italiaans eten is waar het bij Bertollo’s houten dijkhuisje om draait. Er wordt zo veel mogelijk met biologische producten gewerkt. Ik ben aanhanger van slow-food, cucina povera, het mediterraane dieet. Importeer zelf een deel van de gebruikte producten en koop daarnaast altijd verantwoord en goed vlees en andere fijne Italiaanse producten bij mijn favoriete boerderij markt de Lindenhoff in Baambrugge.

Vergaderen & info

Het houten dijkhuisje is voor 2 tot 8 personen ingericht. Tijdens je meeting heb je het huisje voor je alleen. Het is 70 vierkant meter met 1 ovale vergadertafel (Dutch design). Opstellingen met Gispen Lounge stoelen ook mogelijk (6p). Alles is aanwezig: espresso apparaat, beamer, flipover, brainstrombox, wifi, bibliotheek met managementliteratuur, whiteboard.

Prijzen 2019

Klik hier voor de prijzen en arrangementen

Bertollo’s houten dijkhuisje is ideaal voor een off site, strategische sessie of een training.

R

Open meerdaagse module of training geven?

Bertollo’s kan ondersteunen bij het vinden van klanten en zorgen voor extra marketingacties
R

Kies voor een spreker op maat!

Bertollo’s levert ervaren sprekers uit vele disciplines. Zeer effectieve en enerverende  “oplaadmomenten” voor je team 
R

Trainer / workshop begeleider nodig?

Bertollo’s beschikt over een grote portefeuille van deskundige professionals.