Appartamenten Rome

Prati

Alle wegen leiden naar Rome

BESCHRIJVING HUIS

2 klassiek Italiaanse eenvoudige, appartementen, gelegen in een zeer mooi deel van Rome, Prati, Cavour brug, voor 2-4 p, uit te breiden tot 8 p (bij huur beide appartementen).

Appartement 1 is geschikt voor 2 tot 4 personen, appartement 2 is geschikt voor 2 tot 4 personen. De appartementen zijn ook samen te combineren en zijn dan geschikt voor 8 personen. De appartementen zijn, indien samen gehuurd, verbonden via een eigen, afsluitbare gang. Ideaal voor bijvoorbeeld 2 stellen, een groot gezin.

LIGGING

Zeer centraal gelegen in Prati (betere wijk van Rome), hartje centrum: tegenover het Ara Pacis Monument. En tegenover de mooie Cavour brug.

Op 10 minuten lopen van het shop walhalla de Spaanse trappen (Piazza di Spagna). Dit is ook het dichtstbijzijnde metrostation.

PUUR & AUTHENTIEK

Het appartemen ligt op een heerlijke zonnige en rustige plek. Metrostation, bus en taxi zijn allemaal vlakbij. En dan dat prachtige Romeinse gebouw! Een plaatje en een must om in te kunnen logeren! Het appartement ligt op de 2e verdieping (er is een lift) van een elegant, typisch Romeins gebouw uit de 14e eeuw dat is gesitueerd aan de Tiber en doorloopt in een klein zijstraatje.

INDELING

Appartement 1 bestaat uit een grote woonkamer (met ruime eettafel), een keuken, een ruime slaapkamer met 2 persoons bed en een eenvoudige badkamer met douche.  In de woonkamer staat een bedbank voor 2 personen. Het appartement is geschikt voor 2-4 personen. Er is airconditioning,TV en WIFI.

Vanuit het appartement heb je uitzicht op een typisch Romeins straatje en een hofje en om de hoek struin je dus meteen langs die prachtige rivier de Tiber. Ook heel fijn, beneden aan de Tiber is een prima bar.

TIPS VOOR DE OMGEVING

Bij boeking krijg je van mij een brochure met de beste Rome tips (van de echte insiders!).

Kijk voor tentoonstellingsoverzichten en meer op o.a.www.rome-nu.nl

BIJZONDERHEDEN

Appartement 2 bestaat uit een woonkamer met eettafel voor 2 tot 4 personen, een keukentje, een badkamer met toilet en douche.

Er is een slaapkamer (tweepersoonsbed) op de vide die met een wenteltrap te bereiken is. In de woonkamer staat een 2-persoonsslaapbank.

PRIJZEN

Het apartment is per week, weekend, of midweek te huur.

week: 750 euro all in voor 2 a 4 personen, (inclusief eindschoonmaak en linnengoed)

midweek en weekend (3 nachten midweek, 2 nachten weekend): 95 euro all in voor 2-4 personen per nacht

Indien beide appartementen (appartement 1 en 2) samen voor 1 gezelschap worden gehuurd (max 6 a 7 p) gelden de volgende prijzen: 195 euro per nacht

BESCHIKBAARHEID

De beste maanden in Rome qua weer en sfeer zijn van januari tot en met juni en van september tot en met december.

Mial voor de beschikbaarheid van het appartement.