Prijzen en arrangementen 2019

Dagarrangement Traditzionale

De hele dag (2 dagdelen van 9 tot 17 uur) het dijkhuisje voor je alleen? Voor 99,50 euro p.p. (Inbegrepen zijn de kosten voor zaalhuur, catering en gebruik van alle faciliteiten) boek je de hele dag Werk aan de Winkel voor je eigen teammeeting. Lunchen met of: variatie aan overheerlijke piadina romagnola (nieuw bij Bertollos’ zijn deze wrap achtige platte broden met authentieke en gezonde vullingen, keuzemenu) of een variatie aan lekkere Italiaanse tramezzini (Venetiaanse
sandwiches).

DAGARRANGEMENT CLASSICO

Op z’n Italiaans: bij dit arrangement krijg je een warme Italiaanse lunch geserveerd zoals een lekkere pasta of lasagna, huisgemaakte foccacia en een gezonde salade. Vanaf 104,50 euro p.p. boek je de hele dag.

DAGARRANGEMENT ENERGETICO

Speelt vitaliteit en gezondheid een rol binnen je organisatie of ben je zelf op de gezonde toer? Kies dan voor een arrangement met gezonde, verfrissende sappen uit de slow juicer. En een lunch met super lekkere rijk gevulde salades, vis, veel fruit, groenten, bio, slow food, koolhydraatarm en meer. Vanaf 104,50 euro p.p. word je een dagje in de watten gelegd met gezonde Italiaanse lekkernijen.

MEZZO GIORNO/HALVE DAG

Slechts 1 dagdeel nodig voor een bijeenkomst? Voor € 57,50 p.p heb je het dijkhuisje tot je beschikking. Standaard hierbij zijn koffie, thee, fris, water met lekkere Italiaanse zoetigheden, een schaal met fruit een meer. Wil je ook lunchen? Dan betaal je voor een half dagarrangement 65 p.p. euro p.p. Inbegrepen zijn de kosten voor zaalhuur en gebruik van alle faciliteiten.

DOLO DUE

Veel van mijn klanten willen ook graag het huisje huren voor een meeting met 2 personen. Ik geef ze groot gelijk, een hele fijne plek om een dagje out of the box te komen in alle rust, weg van kantoor. Voor een dag met 2 personen geldt een speciale prijs van € 245 per dag all in (ex btw). Standaard hierbij zijn koffie, thee, fris, water met lekkere Italiaanse zoetigheden, een schaal met fruit een meer gedurende de dag. Inbegrepen zijn de kosten voor zaalhuur en gebruik van alle faciliteiten. Lunch wordt samengesteld in overleg met de klant. Wil je een meerdaagse training met 2 personen boeken dan krijg je altijd korting.

CONTACT

1 + 14 =