Prijzen en arrangementen 2019

Dagarrangement Traditzionale

De hele dag (2 dagdelen van 9 tot 17 uur) het dijkhuisje voor je alleen? Voor 99,50 euro p.p. boek je je eigen teammeeting. Inbegrepen zijn de kosten voor zaalhuur, gebruik van faciliteiten als beamer en flip over, alle catering (onbeperkt koffie, thee, fris bronwater, fruit, lunch en een borrel om af te sluiten). Lunchen met piadina romagnola (wrap achtige platte broden) met ruime keuze aan klassiek  Italiaanse vullingen zoals:

  • Zucchine grigliate (Italiaanse courgette) met ansjovis en buffelmozzarella
  • caprese extra : buffelmozzarella, tomaat, basilicum, rucola, zucchine grigliate
  • prosciutto cotto, scramoza (Italiaanse smeltkaas) en artisjokkenhartjes
  • salame finocchiona (venkelsalami), gegrilde venkel, parmigiano en insalata verde

DAGARRANGEMENT CLASSICO

Op z’n Italiaans: bij dit arrangement krijg alles hetzelfde als bij arrangement traditzionale maar dan met een warme Italiaanse lunch. Zoals een lekkere pasta of lasagna, huisgemaakte foccacia en een gezonde salade. Vanaf 104,50 euro p.p. boek je de hele dag.

DAGARRANGEMENT ENERGETICO

Speelt vitaliteit en gezondheid een rol binnen je organisatie of ben je zelf op de gezonde toer? Kies dan voor een arrangement Energetico. Bij dit arrangement krijg alles hetzelfde als bij arrangement traditzionale maar dan met met farinata (kikkererwtenpannenkoek) uit de oven, gecombineerd met toppings van gerilde Italiaanse groeten, vis, of vlees van de Lindenhoff uit Baambrugge, gecombineerd met super lekkere rijk gevulde salades en gezonde, verfrissende sappen uit de slow juicer. Vanaf 110 euro p.p. word je een dagje in de watten gelegd met gezonde Italiaanse lekkernijen.

MEZZO GIORNO/HALVE DAG

Slechts 1 dagdeel nodig voor een bijeenkomst? Voor € 57,50 p.p heb je het dijkhuisje tot je beschikking. Standaard hierbij zijn koffie, thee, fris, water met lekkere Italiaanse zoetigheden, een schaal met fruit een meer. Wil je ook lunchen? Dan betaal je voor een half dagarrangement 65 p.p. euro p.p. Inbegrepen zijn de kosten voor zaalhuur en gebruik van alle faciliteiten.

Exlusief op aanvraag is het houten dijkhuisje te huur voor private dining all’Italiana. Op het menu staan: Farinata (kikkererwtenpannenkoek), de lekkerste pizza’s uit de houtgestooke pizzaoven, vele soorten pasta’s en bereidingen van bijzondere Italiaans groenten.

DOLO DUE

Veel van mijn klanten willen ook graag het huisje huren voor een meeting met 2 personen. Ik geef ze groot gelijk, een hele fijne plek om een dagje out of the box te komen in alle rust, weg van kantoor. Voor een dag met 2 personen geldt een speciale prijs van € 245 per dag all in (ex btw). Standaard hierbij zijn koffie, thee, fris, water met lekkere Italiaanse zoetigheden, een schaal met fruit een meer gedurende de dag. Inbegrepen zijn de kosten voor zaalhuur en gebruik van alle faciliteiten. Lunch wordt samengesteld in overleg met de klant. Wil je een meerdaagse training met 2 personen boeken dan krijg je altijd korting.